13/03/2015

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat

Selalu kita dengar demam chicken pox dijangkiti oleh kanak-kanak. Jarang sangat nak jumpa orang dewasa kena chicken pox. Tetapi orang tua selalu cakap paling kurang sekali seumur hidup seseorang akan kena demam chicken pox.

Mesti ramai yang risau kan, lagi-lagi yang orang dewasa yang tak pernah kena demam chicken pox atau dikenali juga sebagai cacar air.

Antara tanda-tanda Demam Campak adalah :

1) Demam dengan bintik-bintik merah disekitar kulit. Kawasan bintik-bintik merah melibatkan sekitar wajah, kepala, belakang badan, bahagian dada dan merebak ke seluruh tubuh.

2) Bintik-bintik merah ini akan membentuk gelembung air.Apabila gelebung air ini pecah, ia akan menjadikan kulit anda sensitif dan gatal. Hasil garuan ini yang menyebabkan kulit anda berparut dan menjadi kehitam-hitaman. 

3) Anda juga akan hilang selera makan, sakit perut, sakit kepala dan badan rasa tak selesa. 


Mereka yang berisikoUntuk Terkena Demam Chicken Pox Adalah :

1) Bayi baru lahir

2) Ibu mengandung yang akan memberi kesan kepada bayi dalam kandungan seperti tidak cukup berat dan kecacatan mungkin berlaku. 

3) Mereka yang mengalami masalah sistem imum tubuh yang rendah seperti pesakit HIV, leukimia, dan pesakit kanser dalam rawatan kemoterapi. 

4) Pesakit radang kulit (ekzma)

Bagaimana Nak Hilangkan Parut Chicken Pox??

Bagi orang dewasa, tambah-tamabh dah jadi isteri orang seboleh mungkin kita nak jaga kecantikan. Bila dah ada parut chicken pox disekitar wajah dan badan sediki sebanyak mesti kita akan malu kan.

Mari hani share, bagaimana cara menghilangkan parut chicken pox dengan mudah dan cepat.

Sila Tonton Video Di bawah.Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan produk shaklee??

Anda boleh hubungi saya seperti di bawah  :)

****************************************************************************************************

I'm your Shaklee Independent Distributor
No. ID 987331 (Nurani Yaacob)
## Sms /WhatsApp : 019.376.9503
##Fanpage : Hani Health Shop
 ## Facebook : Hani Kelantan


Penghantaran / Cash On Delivery (COD) di sekitar Kota Bharu, Kubang Kerian, Pasir Tumbuh, Peringat, Melor, Selising dan Pasir Puteh
Pos ke seluruh malaysia termasuk sabah sarawak via Poslaju @CityLink@GDex. 

No comments:

Post a Comment