20/11/2017

Testimoni Ostematrix Yang Membuatkan Ramai Jatuh Cinta Dengan Pil Kalsium Shaklee

Assalamualaikum dan Hi,


Untuk info lagi detail berkaitan dengan Ostematrix Shaklee, awak boleh RUJUK SINI.


Ostematrix shaklee sangat berbeza dengan pil kalsium lain yang ada di pasaran. Ini kerana Ostematrix lengkap dengan Magnesium untuk penyerapan kalsium yang lebih baik di dalam tubuh. Tanpa Magnesium, kalsium tidak dapat diserap oleh badan dan menyebabkan kalsium termendap dan boleh mendatangkan risiko batu karang kepada pengguna.


Testimoni 1 - Ostematrix ( Tidur lebih lena & sakit-sakit badan hilang )Testimoni 2 - Ostematrix ( Msalah Cramp Kaki Waktu Hamil Hilang, Mudah Bangun Pagi,)Testimoni 3 - Ostematrix ( Tiada masalah Sembelit, Hilangkan Sengugut )Testimoni 4 - Ostematrix ( Atasi masalah Sakit Saraf )


Testimoni 5 - Ostematrix ( Yeayy dah tak perlu minum susu, Sakit Gigi Hilang, Kesan Sakit akibat Tulang Patah Makin Hilang )
Testimoni 6 - Ostematrix ( Lutut dah tak sakit waktu solat)
Testimoni 7 - Ostematrix ( Susu Badan Bertambah )
Testimoni 8 - Ostematrix ( Ibu Hamil )
1 botol Ostematrix mengandungi 120bj dan boleh di makan oleh kanak-kanak seawal 10 tahun.

Harga untuk sebotol Ostematrix adalah RM61.00

Dan untuk dapatkan produk shaklee dengan Harga Ahli awak boleh terus mendaftar ahli dengan Hani.

Jika anda ingin buat belian secara online boleh terus klik pada gambar di bawah.

Jangan risau, website ini selamat. Belian di website ini anda boleh bayar dengan menggunakan debit/kredit kad. Mudah kan....Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.*


UNTUK INFO & ORDER

==============================

PM Admin : Cantik & Sihat

WHatapps / Telegram : 019.376.9503 


Kami merupakan Pengedar Shaklee di Kota Bharu dan kawasan sekitar, pihak kami turut menyediakan perkhidmatan penghantaran Vitamin Shaklee ke tempat anda. 
Antara kawasan yang kami sediakan khidmat COD (Charge or Delivery ) adalah Kota Bahru, Wakaf Bahru, Pengkalan Chepa, Wakaf Che Yeh, Pasir Hor, Lundang, Kubang Kerian, Peringat, Pasir Tumboh, Melor, Selising & Pasir Puteh. 

No comments:

Post a Comment