19/01/2018

Youth - Produk Penjagaan Wajah Terbaru Daripada Shaklee

Siapa tengok drama Surga Yang Kedua lakonan hebat daripada Fasha Sandha, Siti Elizad dan Zarul? Selalu Hani layan drama ini di Youtube je sebab nak tengok di televisyen setiap hari tak sempat heheee..

Semalam perasan waktu iklan ( eh, tengok Youtube pun dah ada iklan sekarang) ada jenama Antarabangsa Dior buat iklan tentang produk skincare diorang iaitu "Capture Youth". Tapi tengok harga loose item pun dah terbeliak biji mata huhuhuh..

Nasib baik la jenama Shaklee keluarkan produk skincare yang terbaik dan turut di beri nama sebagai "Youth".Produk skincare Youth bagi menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle.


Produk Youth di jamin 100% Semulajadi (natural) dan di jamin BEBAS Paraben, Phtalates, Hydroquinon dan Merkuri.Rangkaian Produk Youth Shaklee
Antara Bahan Kimia Terlarang Yang TIADA Dalam Youth


Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah di uji BEBAS dalam kandungan Youth Shaklee.


PM Admin : Cantik & Sihat

WHatapps / Telegram : 013.943.7330 


Kami merupakan Pengedar Shaklee di Kota Bharu dan kawasan sekitar, pihak kami turut menyediakan perkhidmatan penghantaran Vitamin Shaklee ke tempat anda.


Antara kawasan yang kami sediakan khidmat COD (Charge or Delivery ) adalah Kota Bahru, Wakaf Bahru, Pengkalan Chepa, Wakaf Che Yeh, Pasir Hor, Lundang, Kubang Kerian, Peringat, Pasir Tumboh, Melor, Selising & Pasir Puteh.

No comments:

Post a Comment