14/12/2017

Shaklee Landmark Study


Apa Maksud Landmark Study?

Kalau pernah lihat para SID kongsikan tentang kelebihan vitamin jenama shaklee, iaitu satu-satunya vitamin yang mempunyai Landmark study. Pasti anda akan tertanya-tanya tentang apa itu Landmark Study kan?

Landmark Study adalah satu kajian daripada pihak ketiga yang tidak mempunyai apa-apa kepentingan dalam sesebuah syarikat atau organisani. 

Kajian ini dibuat untuk membuktikan bahawa vitamin yang diambil tidak memudaratkan pengguna setelah satu tempoh yang panjang.

Dan Shaklee, satu-satunya syarikat produk kesihatan yang menjalankan kajian ini bagi membuktikan bahawa semua vitamin shaklee selamat dan berkesan jika  hendak dibandingkan dengan mana-mana jenama vitamin lain dipasaran.

Landmark study ini ketuai oleh Dr.Gladys Block. Doktor ini memilih jenama Shaklee untuk kajian ini kerana reputasi Shaklee yang sangat terkenal dengan integriti dan kualiti.

Anda boleh klik untuk rujukan lebih detail tentang apa itu Landmark study.


Landmark Study Shaklee versi Bahasa Melayu


Jom kita tontonn Video berkenaan Landmark Study daripada Shaklee Malaysia.
Pengguna Vitamin Shaklee Lebih Kurang Berisiko Dalam Penyakit Vaskular & Kencing ManisPengguna Vitamin Shaklee Lebih Baik Kandungan Kolestrol Baik

Berdasarkan kajian ini memang terbukti vitamin jenama Shaklee bukan semata-mata selamat malah berkesan berbanding jenama vitamin lain dipasaran.

Sebagai pengguna, wajar untuk kita memilih vitamin yang betul-betul selamat dan telah di uji sebelum dipasarkan.

Apa yang kita makan akan menentukan tahap kesihatan kita dimasa akan datang.


Untuk sesiapa yang ingin dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Hani seperti di bawah.

Whatapps : 019-376-9503

No comments:

Post a Comment